top of page

WELCOME / DOBRODOŠLI

Vesela sem, da ste našli pravo darilo zase. Zvok je namreč izjemno orodje, ki vam lahko pomaga ohraniti visoko vibracijo, to je vibracijo ljubezni in miru.


Zvok uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, stanja globokega miru. Širi se elektromagnetno valovanje naših živčnih celic, ki pričnejo v možganih tkati nove poti, nove mreže in aktivirajo tiste dele, ki so do sedaj spali. Občutek je, kot da bi elektrika prešla v naša telesa. Takrat vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se sicer lahko prenašajo na fizično telo in ga je kasneje zaradi tega potrebno zdraviti. Zvok seže v vsako našo celico, ne poslušamo ga le z ušesi, zato ima moč večje transformacije.

S podporo zvoka se lahko naša štiri telesa (miselno, čustveno, fizično in duhovno) nahranijo čiste izvorne ljubezni in nas vodijo v subtilna stanja nedotaknjenih čustev, misli, stanj v naši podzavesti, ki se lažje rahljajo in transformirajo v nove temelje. S tem se lahko aktivirajo tudi mnoge nenavadne zaznave in ‘čudežne moči’. To se posebej dogaja pri poslušanju zvoka kristalnih instrumentov, ki nas podpira, da smo uglašeni na visoko frekvenco luči, kjer vladajo drugačni zakoni drugih dimenzij. Kristali namreč predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Dovoljujejo nam, da naredimo korak naprej v našem zavedanju samega sebe in prinašamo nove informacije na Zemljo.

Učinki, ki lahko nastopijo po zvočni seansi

  • prenehanje bolečin na fizičnem telesu (glavoboli, bolečine po poškodbah, bolečine v križu, bolečine vratu in ramenskega obroča, hrbtenice…)

  • izboljšani notranji procesi fizičnega telesa (boljša cirkulacija telesnih tekočin…)

  • pomladitev telesa

  • sprostitev čustev in olajšanje (jeza, žalost, depresija, strah…)

  • boljša koncentracija in fokus

  • sprostitev svojih misli (postanemo bolj prisotni v tu in zdaj ter opazovalec svojih misli), jasnost

  • izboljšana komunikacija

  • odpiranje intuiciji, senzitivnosti, jasno-vidnosti/-slišnosti/- čutnosti

  • globoko doživetje (spoznavanje duše in prepoznavanje svojih potencialov, doživljanje globoke ljubezni in radosti

DARILO / A GIFT

Posebno presenecenje za vas / Special surprise for you

Da boste lahko zacutili, kako na vas zvok vpliva, sem za vas pripravila POSEBNO PRESENEČENJE.

DARILO, ki vas caka, je 25minutna posneta ZVOCNA SEANSA za vas, da se lahko najbolje sprostite in ohranite visoko vibracijo, še posebej v teh casih.

ŽELIM PREJETI ZVOČNO SEANSO

Vpišite se spodaj in prejeli boste
VAŠE BREZPLAČNO DARILO.

Z uporabo spodnjega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o varstvu podatkov.

Thanks for submitting!

Želim vam izjemno zvocno potovanje!

V kolikor pa želite še več, se poglobiti v vaše stanje, tako fizično kot tudi najti notranji mir in ljubezen, kliknite spodaj.
Priporočam tako individualne kot tui skupinske seanse na daljavo. <3

bottom of page